Ακρόπολη των Αθηνών - 200 π.Χ.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως ήταν η Ακρόπολη των Αθηνών το 200 π.Χ.; Ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας (VR). Ελάτε να γνωρίσουμε την Αθήνα του παρελθόντος, να περπατήσουμε στην Αρχαία Αγορά, να επισκεφτούμε το ωδείο του Αγρίππα, το θέατρο του Διόνυσου, να πετάξουμε πάνω από την Παναθηναϊκή οδό και να επισκεφτούμε την Ακρόπολη των Αθηνών, όπου θα θαυμάσουμε τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και βέβαια θα δούμε τα φημισμένα αγάλματα της Αθηνάς προμάχου και της Αθηνάς παρθένου. Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, οι μαθητές σας θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. 

Το video που θα βιώσουμε είναι μια ακριβής αναπαράσταση του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Αθήνας και της Ακρόπολης, βασισμένη σε ιστορικές μελέτες. Η ημέρα ολοκληρώνεται με μια διαδραστική δραστηριότητα, όπου οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουν τις πληροφορίες που έχουν αποκομίσει από την εμπειρία τους. 

Περάστε μια μοναδική ημέρα στο σχολείο, ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία που οι μαθητές σας θα θυμούνται για καιρό. Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα μας και να κλείσουμε ημερομηνία για τη δική σας εκδήλωση. 

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310.466.481