Αρχίζει η σχολική χρονιά με μεγάλη όρεξη! Έχουμε πλέον στα χέρια μας και τη δεύτερη ταινία μας, με θέμα "Ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία". Μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές σας να επισκεφτούν την πατρίδα των Ολυμπιακών αγώνων, με το γυμνάσιο, το Λεωνίδιο, το εργαστήριο του Φειδία, το ναό του Δία με το χρυσελεφάντινο άγαλμα του, τους θησαυρούς και βέβαια το στάδιο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα δρόμου, αλλά και να συμμετέχουμε σε μια αρματοδρομία. 

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, και video με στιγμιότυπα σύντομα.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να κλείσετε την εκδήλωση και στο δικό σας σχολείο. Τηλεφωνήστε μας στο 2310.466.481 

Η εκδηλώσεις εικονικής πραγματικότητας στα ελληνικά σχολεία έχουν γίνει πραγματικότητα από την περσυνή σχολική χρονιά, όπου πραγματοποιήσαμε τις πρώτες μας εικονικές ξεναγήσεις στην αρχαία Αθήνα, για τους μαθητές σχολείων όπως τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια, το The Big Bang School, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, το 1ο Δημοτικό σχολείο Μετσόβου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ταυλαρίδη, αλλά και το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, και το Έτσι κάνουν οι Μπαλαρίνες. 

Επισκεπτόμαστε το σχολείο σας με 30 ατομικά σετ εικονικής πραγματικότητας και διοργανώνουμε ανά τμήμα μια εκδήλωση διάρκειας 45 λεπτών με θέμα την ξενάγηση των μαθητών σας στην Αρχαία Αθήνα του 2ου αιώνα μ.Χ. Τα παιδιά επισκέπτονται το ωδείο του Αγρίππα, το Θέατρο του Διόνυσου, την Αρχαία Αγορά, τη Θόλο, τα Προπύλαια, το Ερέχθειο και φυσικά τον Παρθενώνα όπου έχουν την ευκαιρία και να θαυμάσουν το Χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς Παλλάδας. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με ένα διαδραστικό παιχνίδι (quiz) όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους.

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας για την επίσκεψη και στο δικό σας σχολείο ή Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Καλέστε μας σήμερα στο 2310.466.481

Στις 8 και 9 Μαρτίου φιλοξενηθήκαμε στους χώρους των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων στη Θεσσαλονίκη, όπου όλοι οι μαθητές της 4ης δημοτικού είχαν την ευκαιρία να "ξεναγηθούν" στην Αρχαία Αθήνα και να θαυμάσουν από κοντά, σε "πραγματικές" συνθήκες τα θαύματα της αρχιτεκτονικής και τέχνης της Αρχαίας Ελλάδας. Πάνω από 100 παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας μια μοναδική εμπειρία που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό. 

Επισκεφτείτε και τη σελίδα του σχολείου για να δείτε πως περιγράφουν και οι ίδιοι την εκδήλωση. Κάντε κλικ εδώ.

Επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας για να οργανώσουμε την εκδήλωση και του δικού σας σχολείου.

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μετσόβου, ξεναγήθηκαν με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, στην Αρχαία Αθήνα του 2ου αιώνα μ.Χ. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην Αρχαία Αγορά, το Ωδείο του Αγρίππα, το Θέατρο του Διόνυσου, τον Παρθενώνα και το Ερέχθειο και είδαν από κοντά τα κτίσματα, τα αγάλματα και τα έργα τέχνης της εποχής. 

Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί μια "συναρπαστική εμπειρία" για τους μαθητές σας, "μια μοναδική ημέρα στο σχολείο" με τη βοήθεια της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2310.464.481 ή στο rallakis{@}vrevolution.gr για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε και εσείς να προσφέρετε στους μαθητές σας μια εμπειρία που θα θυμούνται ευχάριστα για καιρό.