Στις 8 και 9 Μαρτίου φιλοξενηθήκαμε στους χώρους των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων στη Θεσσαλονίκη, όπου όλοι οι μαθητές της 4ης δημοτικού είχαν την ευκαιρία να "ξεναγηθούν" στην Αρχαία Αθήνα και να θαυμάσουν από κοντά, σε "πραγματικές" συνθήκες τα θαύματα της αρχιτεκτονικής και τέχνης της Αρχαίας Ελλάδας. Πάνω από 100 παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας μια μοναδική εμπειρία που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό. 

Επισκεφτείτε και τη σελίδα του σχολείου για να δείτε πως περιγράφουν και οι ίδιοι την εκδήλωση. Κάντε κλικ εδώ.

Επικοινωνήστε και εσείς μαζί μας για να οργανώσουμε την εκδήλωση και του δικού σας σχολείου.

Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί μια "συναρπαστική εμπειρία" για τους μαθητές σας, "μια μοναδική ημέρα στο σχολείο" με τη βοήθεια της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2310.464.481 ή στο rallakis{@}vrevolution.gr για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε και εσείς να προσφέρετε στους μαθητές σας μια εμπειρία που θα θυμούνται ευχάριστα για καιρό. 

Ακρόπολη των Αθηνών - 200 π.Χ.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως ήταν η Ακρόπολη των Αθηνών το 200 π.Χ.; Ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας (VR). Ελάτε να γνωρίσουμε την Αθήνα του παρελθόντος, να περπατήσουμε στην Αρχαία Αγορά, να επισκεφτούμε το ωδείο του Αγρίππα, το θέατρο του Διόνυσου, να πετάξουμε πάνω από την Παναθηναϊκή οδό και να επισκεφτούμε την Ακρόπολη των Αθηνών, όπου θα θαυμάσουμε τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και βέβαια θα δούμε τα φημισμένα αγάλματα της Αθηνάς προμάχου και της Αθηνάς παρθένου. Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, οι μαθητές σας θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. 

Μετά από πολύ χρόνο καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη μας δοκιμαστική εκδήλωση του 360 video για την Ακρόπολη των Αθηνών. Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 4 Μαΐου στο "The Big Bang School" όπου είχαμε την τύχη να μας φιλοξενήσουν τα δύο τμήματα της Α' δημοτικού του σχολείου. Οι υπέροχοι δάσκαλοι Κωνσταντίνος και Ειρήνη, μας βοήθησαν να "ταξιδέψουμε" τα παιδιά της Α' δημοτικού του σχολείου στην Ακρόπολη των Αθηνών του 200 μ.Χ. Τα παιδιά είδαν από κοντά την αρχαία αγορά, το ωδείο του Αγρύππα, το θέατρο του Διόνυσου, το Ερέχθειο και βέβαια το ναό της Αθηνάς με το υπέροχο χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς.